Ny formand for SOSU sektoren

SOSU sektoren har fået ny sektorformand

FOA Frederikshavn ønsker Jette Abildgaard tillykke med valget som ny sektorformand for social- og sundhedssektoren. Jette blev valgt på sektorens generalforsamling, tirsdag d. 22. september 2015.

Jette har sendt dette lille indlæg:

"Jeg er meget glad for at få denne chance for at prøve kræfter med rollen som Sektorformand for SOSU sektoren. Jeg blev uddannet social og sundhedsassistent i 1997 og har de sidste 11 år været i Abildparken. Jeg har igennem de sidste 6 år været tillidsrepræsentant. Dette har grebet om sig, og jeg fandt ud af at organisationsarbejdet trak mere og mere. Jeg har den sidste måned fungeret som fællestillidsrepræsentant, så der har været masser af nye udfordringer at tage fat i.

 

Jeg har mange ideer til hvad jeg gerne vil arbejde for- og sætte fokus på. Det er bla. at arbejde for, at der meldes klare krav og rammer ud vedrørende vores arbejde. Det være sig om man er kommunal eller regions ansat. Vi er pressede og har brug for at vide, hvad der forventes, når der endnu engang snakkes besparelser eller nedskæringer. Vi ved, at for at vi kan trives og ikke skal blive syge af at gå på arbejde skal der være sammenhæng i krav og rammer.

 

Jeg ser frem til arbejdet i Sektoren og til at samarbejde med de yderste dygtige valgte og ansatte i FOA"

Jette starter i afdelingen den 1. oktober 2015.

Lagt på den 24.09.2015