Brug din stemme!

FOA Frederikshavn opfordrer medlemmerne til at stemme ved folketingsvalget den 18. juni 2015

Af: Jens Nielsen, jenn@foa.dk, afdelingsformand

Kort tid efter der var udskrevet valg, ringede et medlem og spurgte:

”Jeg er kommet i tvivl om, hvem jeg skal stemme på i år” - og inden jeg fik svaret, fortsatte medlemmet: ”både de røde og nogle af de blå partier siger, at de vil give flere penge til ældreplejen og sygehusene! Hvad med dagpenge, her siger regeringen at det ikke må koste noget at ændre i dagpengesystemet, så det bliver lettere at genoptjene dagpengeretten, og samtidig siger nogle blå partier at det må det godt. Jeg er helt forvirret…..”

Jeg svarede, at det er mit håb, at de partier, der går ind for at styrke den danske model, modarbejder social dumping samt bevare de varme hænder til at opretholde samfundets kerneværdier, bliver belønnet. At det er partier, der ikke vil spare på b.la, børnepasning, ældrepleje og sygehusene, der bliver belønnet med at kryds fra medlemmerne af FOA Frederikshavn.

Medlemmet spurgte, ”og hvem er så det”?

Mit svar var, at det må være op til det enkelte FOA medlems sunde fornuft og viden at vælge. Men i min optik, er sund fornuft, at støtte de partier der ligger mest på linje med FOA´s holdninger til ordenlige løn og arbejdsforhold, mere efteruddannelse til personalet og et øget fokus på det psykiske arbejdsmiljø. FOA ønsker også et bedre samspil mellem privatliv og arbejdsliv, og vi ønsker lovgivning, der sikrer minimumsnormeringer i vores dagtilbud, og lovgivning der sikrer en værdighedsgaranti overfor samfundet svage ældre.

DERFOR opfordrer FOA Frederikshavn alle medlemmer til at stemme, ud fra deres egen sunde fornuft, og vi ønsker alle et godt valg.

Venlig hilsen

Jens Nielsen
Afdelingsformand, FOA Frederikshavn

Lagt på den 17.06.2015