Oplev et humoristisk foredrag om børneopdragelse

FOA Århus medlemmer kan gratis høre et provokerende og humoristisk foredrag om børneopdragelse. Målgruppen er forældre og folk, der arbejder med børn.

Skal børn tie stille, når de voksne taler og sidde pænt ved bordet? Eller bør børn have frie rammer i deres udvikling? Eller måske skal man prøve noget midt i mellem?

Det er nogle af de spørgsmål foredragsholderne Marie Kraul og Gerda Bruhn giver deres svar på, når de holder foredraget ”Opdragelse – en nødvendighed for overlevelse”.

Foredragsholderne mener, at begrebet opdragelse længe har været et udskældt begreb, og de brænder for, at opdragelse igen kommer til ære og værdighed. For uden opdragelse svigter vi både vores børn og os selv, mener de.

Marie Kraul er journalist, forfatter og tidligere kommunikationsrådgiver i Børns Vilkår, og Gerda Bruhn er sundhedsplejerske, sygeplejerske og har en diplomuddannelse i human ernæring system.

Foredraget bliver holdt i FOA Århus lokaler 21. september 2015 fra kl. 19 til 21. Tilmelding senest d. 7. september, og det kan ske her.