TV: Årets Bedste Praktiksted: En del af teamet

Øre- næse og halsafdelingen på Århus Universitetshospital er blevet nomineret til Årets Bedste Praktiksted, og afdelingens rummelighed og evne til at udfordre eleverne bliver fremhævet.

Julie Haugård Pedersen arbejder som social- og sundhedsassistentelev på øre-næse og halsafdelingen på Århus Universitetshospital Nørrebrogade, og hun er så glad for afdelingen og hendes praktikophold, at hun har nomineret den til Årets Bedste Praktiksted. 

- Det har været kanonfedt, og jeg har nomineret afdelingen, fordi de viser en kæmpe rummelighed over for os elever. De har været tålmodige, selvom der har været tusinde spørgsmål, og de har kunne hjælpe os der, hvor vi nu var, siger Julie Haugård Pedersen blandt andet.

Hun skriver blandt andet i sin nominering, at alle elever bliver værdsat som en del af et team, udfordret både fagligt og personligt samt guidet og vejledt både praktisk og teoretisk.

Vinderen af årets konkurrence bliver valgt blandt de praktiksteder, som eleverne har foreslået, og fejret ved et festligt arrangement på Århus Social- og Sundhedsskole fredag d. 28. november.