Demonstration: Værdigt liv til alle

Folkebevægelsen For Social Retfærdighed afholder demonstration 4. februar, og FOA opfordrer folk til at deltage.

FOA Århus formand Kirsten Normann Andersen er en af talerne, når Folkebevægelsen For Social Retfærdighed arrangerer demonstration d. 4. februar kl. 16.30 på Rådhuspladsen i Århus.

Folkebevægelsen For Social Retfærdighed afholder demonstrationen under overskriften ”Værdigt liv til alle”, og i grundlaget for den peger arrangørerne på, at skiftende regeringers politik har ramt mange mennesker hårdt:

”Vi nævner i flæng: kontanthjælpsloft, regel om 225 timers arbejde der rammer selv ikke job-parate, som fx handicappede og udviklingshæmmede, folk der udsendes i ydmygende sengepraktikker som led i ressourceforløb, arbejdsløse der kontrolleres og piskes rundt af kommuner og jobcentre, de mange tusinder der er ramt af reformerne for kontanthjælp, syge- og dagpenge, fleksjob, førtidspension, gensidig forsørgelse, flygtninge- og uddannelsesområdet. Endvidere rammes pensionister og enlige forældre også hårdt af den nye boligstøttelov.”

Anne Grethe Rosenberg, formand for BUPL Østjylland og Helle Nielsen fra Landsforeningen Lediges Vilkår taler også ved demonstrationen, hvor Mads Bilstrup, formand for Dansk Socialrådgiverforening Region Nord er konferencier.

Både FOA Århus og forbundet opfordrer til, at folk deltager. Lignende demonstrationer bliver samtidig afholdt i København og Odense.