Husk sektorårsmøder: Her kan du møde fagfæller

FOA Århus medlemmer og faggrupper er opdelt i fire sektorer, som snart holder årsmøder, hvor medlemmerne blandt andet kan møde fagfæller. De fire sektorer er Social- og sundhedssektoren, Pædagogisk Sektor, Kost- og servicesektoren samt Teknik- og servicesektoren.

FOAs sektorer samler beslægtede faggrupper, så på sektorårsmøderne har FOA Århus medlemmerne gode muligheder for at møde fagfæller og andre, som har et arbejde, der minder om deres eget.

Møderne indeholder blandt andet temadiskussioner, hvor en oplægsholder lægger op til debat.
I Pædagogisk Sektor, Kost- og servicesektoren samt Teknik- og servicesektoren holder faglig konsulent Jan Helbak et oplæg, der handler om, hvilken betydning det har for OK15, at FOA og arbejdsgiverne skal aftale overenskomsterne i et valgår.

I Social- og sundhedssektoren holder sogne- og sygehuspræst Preben Kok oplæg. Han mener, at mennesker kan få stress, hvis de ikke erkender, at der er opgaver, de ikke kan løse - at de er magtesløse, fordi de ikke kan klare alle opgaver.

Sektorerne holder årsmøder på forskellige tidspunkter i november. Se hvornår din sektor holder årsmøde, hvornår tilmeldingsfristen er - og meget mere om sektorårsmøderne:

Kost- og servicesektoren
Pædagogisk sektor
Social- og sundhedssektoren
Teknik- og servicesektoren